Keurig en respectvol behandeld, alles verlopen volgens afspraak, inclusief nette, niet opdringerige ‘nabeschouwing’.

Uitvaart vanaf € 849,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt haar opdrachtgever na de uitvaart om een beoordeling in te vullen.
Om te zorgen dat dit op een correcte en onafhankelijke wijze gebeurt, werken wij samen met www.klantenvertellen.nl.

www.klantenvertellen.nl beheert onze beoordelingen volledig en wij hebben dan ook geen invloed op de verwerkte beoordelingen.

9.3
4.5
179 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 96 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1427 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
8
4
.
.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 3.5
29-09-2022 L, Hoofddorp
5
2.5
Te commercieel
Heb veel zelf moeten doen, regelen if na moeten bellen. Werd juist niet ont-zorgt Tijdens elk gesprek kwamen we steeds terug wat iets koste. Naar mijn mening te vaak Het werd uiteindelijk net zo prijzig als direct via de DELA Mijn moeder werd naar een verkeerde locatie gebracht zonder overleg en de kosten kwamen voor mijn rekening
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 2
Deskundigheid 4
29-09-2022 Errol, Anthony
10
5
Zeer netjes en goed geregeld allemaal. Top begeleid en mooi gesproken door de begeleider.
Top
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-09-2022 S.H. Bakker, Almere
10
5
Alles uitstekend geregeld door betrokken en deskundige mensen
Een uitvaart regelen is iets wat je niet vaak hoopt te doen. Als het dan toch voor komt dan hoop je dat alles netjes geregeld wordt en alles goed verloopt. Voor Uitvaart24 gekozen na goede berichten uit onze omgeving. Het eerste contact was met de heer Palma om het overlijden te melden. Dit was een prettig contact op een droevig moment. De vervolgstappen werden duidelijk uitgelegd en een afspraak om de uitvaart te bespreken werd gemaakt. De uitvaart is besproken met Anita. Deze geweldige dame heeft verstand van zaken en denkt echt met de 'klant' mee als het gaat over wensen en mogelijkheden. Alles top geregeld. De uitvaartleider tijdens de plechtigheid was Maikel. Een zeer aardige man die de uitvaart op een zeer nette en waardige manier heeft geleid. Uitvaart24 is zeer zeker aan te raden voor een wwardig afscheid van een dierbare. En toch niet geheel onbelangrijk... ook tegen een zeer goede prijs.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-09-2022 Stephan, IJmuiden
10
5
Proffesioneel en betrokken bedrijf!
Zeer betrokken medewerkers, wie je ook aan de lijn krijgt. Anita een topvrouw die met je meedenkt en heel goed aangeeft wat de mogelijkheden zijn in het budget wat beschikbaar is. Mijn broer heeft n waardig en heel mooi afscheid gehad, Maikel n top begeleider, voekde als familie. Dit was voor ons de 1e x, om met dit uitvaartcentrum te werken, was echt n verrassing, en zeer goed gevoel bij gekregen. Ze maken waar wat ze zeggen, een mooie uitvaart hoeft geen giga kapitaal te kosten! Uitvaart24, beveel ik n ieder aan, dank jullie wel allemaal! Gr van fam Gooyer de Haan
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
19-09-2022 Marja Gooyer, AMSTERDAM
9
4.5
alles keurig en waardig!
Alles verliep rustig, respectvol en professioneel, ondanks het grote verdriet ben ik tevreden over deze laatste verzorging voor mijn vader!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
19-09-2022 Lia, Mijnsheerenland
9
4.5
Zeer goed
Uitvaart zeer goed uitgevoerd. Netjes afgehandeld en tegen een goede prijs. Ook het innen van de jaren geleden afgesloten polis ging vlekkeloos. Ook de ontvangst door Uitvaart24 in het cramatorium was zeer correct.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
19-09-2022 Rob, Amsterdam
10
5
Prima
Alle contacten verliepen soepel, alles was mogelijk. Hele vriendelijke benadering van de uitvaart leider, meelevend en meedenkend. Prima nette financiële afwikkeling ook. Ik zou uitvaart 24 absoluut aanraden.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
19-09-2022 Maaike, Amsterdam
10
5
Respectvol
Enorme empathie en keurig geregeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
14-09-2022 W.G. in't Groen, Amsterdam
10
5
Duidelijk en klantgericht
De wens van de overledene was “geen poespas”. Dat was precies hoe jullie ons konden helpen. Jullie hebben ons geweldig geholpen om die wens na te komen. Bedankt!!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
14-09-2022 Leonie, Santpoort

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews